Indira Reynaert

cropped-download
G.I. Reynaert, MA, MEd

Mijn naam is Indira Reynaert en ik ben oprichter van en trainer bij Optimaal Beoordelen. Optimaal Beoordelen is een product van eejaa, bureau voor accreditatiebegeleiding en certificering in de kennisintensieve dienstverlening. Vanuit eejaa begeleid ik accreditaties en doe ik praktijkgericht ontwerponderzoek. Ook begeleid ik studenten in het schrijven van papers en scripties. Dat doe ik vanuit Paper Jam. Ik ben kennisondernemer sinds 2004 en voormalig docent (2004-2016) aan de Universiteit Utrecht. 

Na het behalen van mijn master in 2002 (Nieuwe Media en Digitale Cultuur) ben ik gaan werken als practicum-docent aan de Universiteit Utrecht bij de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschap. In die periode heb ik vele stages en scripties begeleid en beoordeeld. In 2015 ben ik als externe beoordelaar begonnen met examineren bij Inholland University of applied Sciences in het domein Creative Business en bij Nima Online Marketeer en Digital Marketing. Als extern lid neem ik deel aan examencommissies, zoals bij de Master Leadership & Education en de Master Leren en Innoveren bij Fontys Hogescholen.

Als zelfstandig professional heb ik tot aan 2016 gewerkt als digitaal strateeg en producent. Mijn opdrachten op Aruba, Curacao, bij RTL Nederland, Endemol, Telegraaf Media Nederland, maar ook het jureren voor de Spin Awards en de TV-Beelden waren de krenten uit de pap. Ook mijn publicatie Basisboek Crossmedia Concepting telt mee als één van de hoogtepunten. Met deze ervaring ben ik voor het eerst in 2010 gevraagd om als werkvelddeskundige hbo-opleidingen te auditen. Hier is mijn interesse voor optimaal beoordelen versterkt. Na ruim 14 jaar actief te zijn geweest in het digitale werkveld heb ik in 2015 evaluatiebureau eejaa opgericht en werk ik voor opdrachtgevers als Netherlands Quality Agency (NQA), de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) en de branchevereniging Thuiswinkel.org e-Academy.

Na mijn masterstudie ben ik door gaan studeren. De afgelopen 15 jaar heb ik meerdere cursussen en trainingen gevolgd. Sinds 2017 ben ik BKE-gecertificeerd (basiskwalificatie examinering) door Cito. Hiermee ben ik examenbevoegd in het hoger onderwijs. In 2017 ben ik tevens gestart met de Master Educational Needs. De specialisatie ‘begeleiden van veranderingsprocessen’ heb ik ter verdieping gecombineerd met thematiek uit de Master Toetsdeskundige. Hieruit volgde mijn praktijkgericht onderzoek ‘Optimaal Beoordelen, aanbevelingen voor de beoordelingspraktijk van auditoren’, wat ten grondslag ligt aan deze beoordelaarstraining. Het onderzoek is afgerond met een 9. In de zomer van 2019 werk ik aan een upgrade van mijn Cambridge English-niveau, om vlekkeloos tweetalig onderwijs te kunnen verzorgen.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close